Hockey-VM 2021

Trots att coronaviruset fortfarande håller värden i ett stadigt grepp och inte ger vika. Tyder allt på att det ändå kommer att spelas Ishockey. I år är det dags för världsmästerskapet i Ishockey för damer och för herrar. 

Under Hockey-VM för damer kommer turneringarna att spelas i Kanada. De kommande turneringarna gå av stapeln och spelas från den 7 april till och med 17 april. Hockey-VM 2021 kommer att spelas i städerna Halifax samt i Truro. Totalt spelas det  29 matcher och finalen för Hockey-VM 2021 äger rum den 19 april. Under årets Ishockey-VM kommer det svenska damlaget inte att spela. De spelar i näst högsta vm divisionen med på grund av omständigheterna har spelet ställts in.

VM-spelet för herrar drar igång under maj månad och kommer att hållas i Lettland. Turneringen startat den 21 maj och håller på fram till den 6 juni. VM-finalen spelas sedan på Arena Riga den 6 juni. Det svenska herrlaget kommer att delta, de kommer annat att möta Danmark, Belarus, Tjeckien, Storbritannien, Slovakien och Ryssland.